banner-stichting-ovo

U zoekt een basisschool voor uw kind en u bent van plan kennis te gaan maken met onze school hiervoor kunt u een afspraak maken met de locatieleider. U krijgt dan een rondleiding door de school en er is voor u een informatiepakket beschikbaar. Tijdens de rondleiding kunt u, waar mogelijk, een kijkje in de klassen nemen. Uiteraard kunt u dan alle vragen stellen die u heeft. Wij geven u dan open en duidelijk antwoord zodat u een goed beeld krijgt van de school.

Bij deze kennismaking kunt u uw kind meenemen. Wilt u liever eerst zelf rustig informatie verzamelen en later terugkomen met uw kind, dan is dat natuurlijk ook prima. Wat u zelf het prettigste vindt.

Als u besloten heeft uw kind in te schrijven op onze school, dan krijgt u per e-mail onze nieuwsbrief. Hierin staat alle nieuws rondom schoolactiviteiten waar u als bezoeker natuurlijk ook van harte welkom bent. Als uw kind 3 jaar en 10 maanden is zal de leerkracht van groep 1 contact met u opnemen om een afspraak voor 5 wenochtenden te maken. Op de dag dat uw kind 4 jaar is, mag uw kind direct instromen in groep 1.

Opendag

Ook organiseren wij jaarlijks een opendag.
Tijdens deze dag kunt u een kijkje nemen in de school en worden er rondleidingen gegeven. De aanwezige collega's zijn beschikbaar om al u vragen te beantwoorden. De Opendag vindt elk schooljaar plaats in de maand januari.

Welkomweek

In het voorjaar organiseren we de WelkomWeek van het openbaar onderwijs. Tijdens de WelkomWeek worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij ouders en andere belangstellende welkom zijn om de school te bezoeken.

Een kijkje in onze school

Om u een indruk te geven hoe onze school er uit ziet, hebben wij een google tour voor u op de website geplaatst en een informatiefilmpje over de school.