banner-stichting-ovo

BSO De Optimist Hardinxveld-Giessendam

BSO De Optimist biedt buitenschoolse opvang in Boven-Hardinxveld. De bso is gunstig gelegen ten opzichte van de A15 en A27.

Onze bso is gevestigd in de Merwedeschoolschool aan de Hobbemastraat. De bso bestaat uit een groepsruimte en hal waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Tevens kan BSO De Optimist gebruik maken van diverse faciliteiten van de school o.a. het mooie schoolplein, de gemeenschapsruimte en de gymzaal.

Een plek waar kinderen zich prettig en veilig voelen Binnen de bso is een sfeer gecreëerd, die ervoor zorgt dat de kinderen zich prettig en veilig voelen, vertrouwen hebben in eigen kunnen, voor zichzelf op kunnen komen, respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen, zelfstandig zijn en sociaal vaardig.

Elk kind kan zich optimaal ontwikkelen Het team werkt volgens het principe van ontwikkelingsgericht werken, waarbij op het individuele niveau van ieder kind wordt ingespeeld, zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Wederzijds vertrouwen, openheid en respect Ruimte voor de individuele ontwikkeling en behoefte van kinderen staat centraal in het pedagogisch handelen en er wordt daarnaast aandacht gegeven aan het samen leven en spelen in groepsverband. Dit gebeurt in samenwerking met de ouders met als basis wederzijds vertrouwen, openheid en respect.

Het hele jaar geopend BSO De Optimist is het hele jaar geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.30 uur, m.u.v. nationale feestdagen. Tevens bieden wij voorschoolse opvang en vakantieopvang.

Aanbod kinderopvang BSO De Optimist Hardinxveld-Giessendam

BSO De Optimist biedt de volgende vormen van kinderopvang:

Buitenschoolse opvang – bso
Kinderen van 4 tot 13 jaar gaan na schooltijd en tijdens de schoolvakanties naar de bso.

Voorschoolse opvang – vso
De vso biedt 's ochtends kinderopvang. Wij brengen uw kind naar school.

Vakantie opvang
Alleen opvang in de vakantie nodig? Hiervoor bieden we een contract met alleen vakantieopvang

Wilt u meer informatie? Kijk dan op http://www.kinderopvang-optimist.nl/