banner-stichting-ovo

Het inschrijfformulier voor nieuwe leerlingen kunt u hier openen, daarna printen en invullen. Wanneer u dit formulier per post terugstuurt, ontvangt u per e-mail een bevestiging. Mocht u niet kunnen printen, dan kunt u bij het kennismakingsgesprek een exemplaar op school invullen. Na inschrijving ontvangt u van ons een uitnodiging voor een kennismakingsochtend. Op deze ochtend kunnen de kinderen die in de daaropvolgende maanden 4 jaar worden, kennismaken met de leerkracht en alvast een kijkje nemen in de groep. Ook de ouders kunnen alvast kennismaken met elkaar en de leerkracht

Voor uw kind 4 jaar wordt, mag het vijf dagdelen, komen spelen en alvast een beetje wennen.

De afspraken voor de wenmomenten kunnen als volgt worden gemaakt:

• Wordt uw kind vlak na de kennismakingsochtend 4 jaar, dan worden tijdens deze ochtend de afspraken gemaakt voor de wenochtenden.

• Wordt uw kind enkele maanden na de kennismakingsochtend 4 jaar, dan wordt u drie weken voor zijn/haar verjaardag gebeld om afspraken te maken over de vijf dagdelen om te komen wennen.

Voor de rust van de toekomstige leerlingen geven wij het advies, in de maanden december en juni/juli de kinderen niet te laten wennen of starten op school.

Om de nieuwe kleuters voor te bereiden op de basisschool krijgen ze voor ze op school komen een boekje. Hierin staat uitgelegd hoe een dag op school eruit ziet. Zo kunt u uw kind spelenderwijs een beetje voorbereiden op wat komen gaat.

Klik hier om een voorbeeld van een kleuterboekje te bekijken.