• Wij geven les op afstand

Wij geven les op afstand tot in ieder geval 28 april. Geplande activiteiten op school gaan tot deze tijd niet door.

Ouders houden wij op de hoogte via telefoon of mail.

Techloods

Wij bieden een doorgaande lijn PO/VO aan in techniekonderwijs

Eco-schools

Het eco-team zet zich in voor duurzame veranderingen

Groove Me: Methode Engels voor groep 1 t/m 8
    Wij hebben schoolfruit!

Stichting OVO en haar scholen gaan voorzichtig om met uw informatie

De Merwedeschool heeft informatie over u en uw kind zoals:

• uw naam,
  • adres,
  • nationaliteit,
  • hoe uw kind het doet op school
  • en soms ook medische informatie als u dat aan ons verteld heeft

We noemen dit persoonsgegevens.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie veilig is. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden. Hiervoor hebben alle scholen van Stichting OVO afspraken gemaakt.

Het bestuur van Stichting OVO is wettelijk verantwoordelijk.

In het kort

We bewaren alleen persoonsgegevens als dit nodig is voor het onderwijs of als dit moet van de wet. Soms vragen we uw toestemming, bijvoorbeeld foto’s voor op de website of in een folder.

We houden uw gegevens veilig en geheim. Wanneer het nodig is om gegevens te delen met anderen, spreken we met hen af waar de gegevens worden opgeslagen en wie erbij kan (verwerkersovereenkomst). Uw gegevens worden nooit verkocht.

U mag vragen om de informatie in te zien die wij over u en uw kind hebben. Natuurlijk kunt u de informatie ook verbeteren of aanvullen.

Wilt u meer weten? Dan leest u hier de volledige privacyverklaring.

(Afbeelding van Vecteezy.com)